Spara pengar och miljö genom att laga din telefon

Krasch! Det är så lätt hänt att du tappar telefonen i marken så att den landar på ett gruskorn som spräcker skärmen. Är batteriet samtidigt lite trögt på telefonen är det lätt att tänka att du behöver köpa en ny, trots att telefonen i övrigt fungerar som den ska.

Både skärm och batteri är enkelt att laga hos Appfix så att telefonen blir som ny igen. Du kan också välja till ett extra lager glas som skyddar telefonen bättre. Det är inte bara batteriet eller skärmen som kan bytas på telefonen. Många fel med t.ex. högtalare, ladduttag eller skärm kan lagas till ett mycket lägre pris än att köpa en ny telefon. Lagning brukar ta någon timme och du behöver inte vara rädd för oväntade kostnader då felsökning alltid är gratis hos Appfix. Det är fler och fler som upptäcker att det är smart att laga mobilen istället för att byta.

”Genom att använda din telefon något eller några år extra minskar du miljöpåverkan rejält.”

Använd din telefon länge och skona miljön och plånboken

Tillverkning av mobiltelefoner påverkar miljön mycket negativt. Avfall från tillverkning av endast en telefon kan ge 86 kg avfall enligt vissa beräkningar. Genom att använda din telefon något eller några år extra minskar du miljöpåverkan rejält. En ny telefon kostar från ett par tusenlappar och uppåt.

Det finns mycket att spara genom att köpa en telefon vart fjärde eller femte år och tänka igenom köpet ordentligt. Om du vill har du då råd att lyxa till det lite extra när du väl behöver köpa en ny eftersom du har kunnat spara undan de pengar som annars skulle gått till årliga telefonuppgraderingar. Så tänk över alternativen nästa gång telefonen krånglar och gör ett klokt val!