Stora möjligheter på internet

Alla som surfar idag på internet vet om att det är enormt stort, nästan oändligt stort och därför också finns fyllt med mycket information men också med annat som man kan ha nytta av. Vad finns inte på nätet som man kan beställa, kolla på eller få reda på. Med några enkla knapptryckningar på Google kan man komma vart som helst, när som helst och få fram resultat man inte trodde var möjliga. Det är det som är en utveckling som heter duga om man jämför det med hur det var i internets början:

  • Grundas på 1980-talet, dock första aktualiserat på 1990-talet.
  • År 1995 fanns det i Sverige cirka 300 000 internetabonnenter.
  • 1996 blev internet utsedd till årets julklapp, varpå det blev betydligt större hos världens befolkning.
  • Omkring millennieskiftet startades en It-bubbla där företag med It-inriktning bildades och sedan gick i konkurrs då marknaden inte var aktualiserad för det.
  • Internet har sedan 1990-talet växt sig starkt framåt och är idag världens största datornätverk.

Vad kan man då hitta för roliga saker på internet? Det finns många olika spelsajter såsom olika pokerrum och liknande, samtidigt som man kan beställa hem varor via internet, man kan se på film på olika sajter såsom YouTube och mycket mer. Egentligen är det så att man kan söka på vilket ord som helst och få upp alternativ för det ordet. Ta bara sådan hjälp som att skicka SMS via internet. En sådan smart funktion är idag möjlig, läs mer här om hur man går till väga!